contact

Wat fijn dat je contact met ons zoekt.
We verwelkomen je graag in ons Zoekpunt, de kerkplek gelegen in Shopping 2 te Genk, vlakbij de uitgang naar Shopping 1.
Heb je een vraag, dan kun je ons een e-mail sturen: infozoekpunt[@]dekenaatgenk.be.
Je kunt hier online boeken, kaarsen, geschenken en religieuze artikelen bestellen. Het is slechts een greep uit het gehele assortiment.

Volg ons op Facebook

Zoekpunt

Je kan ‘zomaar’ binnenlopen … Onthaalmedewerkers ontvangen je met een glimlach! We verkopen verschillende zinvolle artikelen: boeken, kaarsen, geschenkartikelen, wenskaarten en religieuze artikelen. Op deze pagina is een greep uit het assortiment te vinden. We zijn er voor jou. Misschien nu meer dan ooit heb je misschien behoefte aan een warme hand in je rug, een schouder om op uit te huilen. Ook vandaag zijn er vele mensen op zoek naar zingeving. Ze zoeken het een beetje minder in de kerken … Paus Franciscus roept ons op om naar buiten te gaan en getuigend aanwezig te zijn in de samenleving. Onze kerkplek in het winkelcentrum wil een plaats zijn om te luisteren naar de vragen van mensen en hen iets aan te reiken uit de schat van het Evangelie. Een punt waar zoekers iets kunnen vinden … Gelukkig is er in de meeste parochies een secretariaat, waar mensen terecht kunnen met al hun vragen. Maar het is een goede aanvulling dat ook in het drukste winkelcentrum van de regio een contact- en infopunt is. Een punt waar zoekers iets kunnen vinden … Waar vind je een goed religieus boek? Of een zinvolle wenskaart? Of een geschikt communiegeschenk? Pastoraal Informatiecentrum te Kiewit/Hasselt zorgt voor een winkelhoekje in ons nieuwe pand. Een punt waar zoekers iets kunnen vinden …
Zoekpunt
Zoekpunt
Het is bijna moederdag. Ook voor jouw moeder hebben we leuke cadeautjes. Of geef je moeder zomaar een cadeautje, omdat het iedere dag moederdag is en ze het verdient 😍.
Zoekpunt
Zoekpunt voelt zich gezegend.
We zijn vandaag vanaf 10 u weer open 😇😊 mét een nieuwe afbeelding op het stoepbord. Voel je welkom!
Zoekpunt
Zoekpunt
De etalage even bijgewerkt naar een paassfeer (het is nog hele week Pasen) en voorjaarsgevoel. Je moet toch iets met die sneeuwval 😉.